Pentru cine e interesat…

iunie 23, 2006 at 11:12 am (Diverse)

Stim cu toii valva pe care a facut-o miercurea asta nefunctionarea messengerului=))… Sincer si eu m-am speriat, nu atat de mess, cat de faptul ca nu-mi puteam accesa casuta de mail (iar orice problema cu respectivul cont ar fi fost un dezastru…la cate adrese de profesori si nu numai am acolo;)) ). Oricum, a trecut (#:-S), insa am observat ca noua versiune de messenger face oarece fitze atat cu xp-ul (prima oara in viata mea cand mi-a dat xp-ul eroare), cat si cu MultiMessenger;)). Si asa ajung la subiectul de azi: Cum facem sa nu avem conflicte intre Mess si MultiMess (asta pana cand apare un MultiMess pentru v8).
Este foarte important ca prima fereastra de messenger deschisa sa aiba bara aia de Phone Out – Phone In si sa aiba configuratia v8 . Si mai important este sa NU deconectati id-ul ala pe durata utilizarii Mess-ului – consecinte:
1. Orice alt id nu se va loga decat cu „Firewall with no proxies” la Preferences – Connection, iar in momentul in care veti incerca sa trimiteti un mesaj se va bloca.
2. Dupa o perioada de timp se vor bloca si restul id-urilor si conectarea devine imposibila.
Pe urma procedura este destul de simpla – se logheaza si restul id-urilor cu MultiMess ca si pana acum. Daca fereastra noua nu apare din prima, deconectati si conectati pana apare, altfel va umpleti de nervi pe parcurs:). 
Am mai jos imagini (click pentru marire, desi nu prea e nevoie), si pls, care stie ca apare MultiMess pentru v8, let me know pt ca probabil sunt printre putinii care foloseste messengerul si ca instrument de comunicare pe teme serioase (colegi, profesori, prieteni), ca sa nu mai vbim de dependenta de a sta pe mess non stop=))
 
                                             
 
Sper sa fie cuiva de folos instructiunile de mai sus:).
 
V-am pupat,
Eof(b)
Publicitate

3 comentarii

  1. miros said,

    Mai este si gaimv2 beta3 care va avea in viitorul apropiat si video si audio. dar for now, e un messenger super bun, permite multe conturi si e free. merge si pe linux. personal il folosesc de 1 an si e foarte bun.

  2. sidryane said,

    Mie personal imi trebuie ambele facilitati (si webcam si call), dar daca are altcineva nevoie de gaimv2 beta3, multumim de informatie:)

  3. Blame said,

    10x pt „happy schimbare de prefix” 🙂 s-a dovedit o zi buna pana la urma… mersi 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: