Maratonul reintregirii neamului 2013

decembrie 2, 2013 at 11:00 pm (Scurt si la... subiect!)

M-am reintors in parcul IOR, si de aceasta data pe post de spectator si galerie, pentru Maratonul Reintregirii Neamului. Cursa a avut atat proba de 21, cat si de 42km, iar concurentii nu au fost deloc putini. Putine insa au fost gradele, insa asta nu i-a impiedicat pe alergatori, unii chiar in costum national – era o tipa care alerga in paralel cu o echipa de stafeta (si ea tot la „costum”, dar cu adidasi) si de fiecare data cand trecea pe langa noi era fresh, machiajul la locul lui, parul fluturand in vant, ziceai ca nu e adevarat:)) (si nu, noi nu muream de invidie).

Cezar s-a tinut de cuvant si de inscriere si a terminat maratonul cu un super timp, locul 5 la categorie (si numarul 5:P), si 11 la general (nu e putin sa-i sufli in ceafa lui Hiroko:P). Cand am ajuns noi (ca il iubim, dar nu cat sa venim de la 9 la galerie;))), mai avea vreo 4 ture… Si pana sa ajunga la noi, m-am ocupat sa-i incurajez pe restul concurentilor (de mentionat Marius care terminase deja semi si Dan care era in ultima tura cu toate problemele medicale;)): „Hai ca mai e putin… pana la poarta”, „Mult a fost, destul a ramas!”, „Hai Romania!”, „Hai 28! Hai 37! Hai 37, ia-l pe 28! Hai 28 ca te ajunge 37 din urma!”, „Hai stafeta ca te asteapta aia!” – iar incurajarile au avut efectul asteptat: toti concurentii, pana atunci concentrati si obositi, incepeau sa zambeasca si sa o ia la fuga.

Cand a aparut Cezar, eu eram pregatita cu aparatul, Cristina cu gelul la poarta, iar Andrei a alergat cu el pe ultimii 2-300m, asa, in sincron si in blugi;)). Pe langa atmosfera super, eu am ramas cumva si cu regretul ca n-am participat – nu aveti idee ce medalie faina au avut astia;)) Deci clar e programat pentru la anul;))

Pana una-alta pentru 2014 am deja Semimaraton Gerar (proba scurta) si Intersport Semimaraton Brasov;)) Pam-pam!:)
Cred ca trebuie sa suplimentam tricourile de daci;))

V-am pupat,
Eof(b)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: