Time Trial Running

septembrie 23, 2013 at 1:28 pm (Scurt si la... subiect!)

Primul meu TTR:)
Cum pe restul le ratasem din diverse si (semi) obiective motive, am zis ca week-endul asta chiar nu mai am nici o scuza (desi imi picau ochii in gura de somn:))).
Am avut astfel ocazia sa testez si echipamentul sportiv de toamna, adica pantaloni subtiri dar lungi (!!) si tricou cu maneca scurta, Ciucas Trail style;)).

Cum locatia (parcul Tineretului) e undeva la capatul celalalt al lumii as far as i’m concerned (ca trebue sa schimb metroul:P), m-am pornit de acasa pe la ora 5, cu gand sa nu alerg sa prind startul. Bineinteles, numai eu puteam sa ma ratacesc in Tineretului:-| Pornind pe ceea ce parea directia buna spre Cafeneaua Actorilor am realizat ca pot ajunge imediat daca inot sau dau un tur de parc… Reconfigurare traseu, gasit punct de start, gasit oameni, luat numar de ordine… 3, 2, 1 start!
Prima tura trece greu, ma cam depaseau baietii porniti dupa mine, am vrut initial sa fortez, dar mi-am dat seama ca mai trebuie inca una… Mi-am fixat ca reper scarile de sub pod, stiam ca de acolo la cafenea mai e putin si de la cafenea la finish inca putin. Undeva la tura 2, inainte de prima trecere pe sub pod, ma depaseste Cristi…. deprimant rau, el plecase la minute bune dupa mine (restul, ajungand la timp, au fost inscrisi inainte, cat de incet sa mearga ca sa-i prind:)))… pe de alta parte ma bucuram ca abia acum m-a ajuns:)) Stiam ca undeva in spate trebuie sa fie si Loredana care tragea tare, asa ca mi-am propus ca mini-obiectiv sa nu ma ajunga:)) (ca doar nu era sa-mi propun sa-l ajung pe Cezar:P). Bine, si cand am ajuns la finish se cam invartea asfaltul, dar mi-a trecut repede:))
Doua ture de Tineretului reprezinta o distanta un pic mai mica decat o tura de Herastrau (desi daca e sa ma iau dupa gps-ul meu, e exact invers:))) si am scos un timp super super bun… toti km sub 6min/km (bine, primul a fost 4:40, de era sa ma impiedic cand am auzit:P).

Concluzia e ca mai mergem:) Si intre timp incerc sa mai lucrez la rezistenta, nu de alta, dar semi-maratonul Bucuresti incepe sa-mi para o idee din ce in ce mai proasta, nu din cauza distantei, ci din cauza… asfaltului:) Oare e un semn ca trebuie sa-mi iau incaltari mai potrivite?:))
Despre ce s-a intamplat dupa TTR, intr-un post viitor:)
Intre timp astept toate pozele:)

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: