Crosul societatii civile

septembrie 4, 2013 at 10:09 am (Scurt si la... subiect!)

O nebunie totala ultimele 3 zile, abia gasesc niste minutele sa scriu:)
Deci duminica dimineata (ca astia asa stiu sa puna cursele, duminica, cand ii somnul mai dulce), opresc alarma de 7 30 (fara snooze de data asta:P), pun echipamenul dacilor (sa fie echipa reprezentata cum se cuvine), si fuga la metrou. Unde la fel de matinal (a se citi cu ochii carpiti de somn:P) era Victor. Pana a venit metroul, pana am ajuns noi, era cam 9 fara 20, Confirm inscrierea, iau ultimul tricou disponibil, marimea L-foaie de cort (l-am donat, ofc;))) si ma pun sa caut oamenii.

Foarte multi colegi de pe la munca (ei isi faceau in mod constiincios incalzirea, nu ca mine:P), parte din gasca de maratonisti, Dacii Sprinteni (in formula completa, nu ca Trail Dawgs, ai auzit Irina???!!?:P), o gramada de oameni… deja ma gandeam ca mai bine astept sa plece toti si apoi sa dau o tura separat, mai ales ca incepeau gradele sa se adune si aveam un deja vu de la BIHM:P.

Trecand peste faptul ca dupa primul km incepea sa ma depaseasca lumea:P, in rest numai vesti bune: primii 3 km sub 6min/km, toata cursa sub 6 30 min/km, timp total 39:19 (deci sub 40 asa cum imi propusesem), vreo 6 minute dupa Loredana, de unde rezulta ca it’s all in my head si ca ar trebui sa fortez un pic, ca pot…

Faza cea mai tare a fost ca tricoul echipei a facut senzatie (m-a si intrebat un concurent daca tin cu dacii (??!!wtf??!??!)), iar undeva pe soseaua Bucuresti-Ploiesti ma prinde George din urma (echipat la fel:P), el plecand cu vreo 5 minute dupa noi:))… nah, better later than never (cu dedicatie:P).
La sfarsit n-a fost cu medalie, dar a fost un antrenament super bun, chiar ma gandesc sa upgradez traseul pe sub pod:)
No, acum ne pregatim psihic pentru BIM:))

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: