Miscarea contra statului

iunie 16, 2013 at 3:15 am (Scurt si la... subiect!)

M-am hotarat sa ma deplasez la Miscarea contra statului din motive de constiinta: in 2 saptamani am ratat 3 curse – crosul padurii, crosul Click si, mai rau, Retezat Trail Race…
Printr-un miracol pe care cercetatorii britanici inca incearca sa-l explice, Monica a fost de acord sa vina si ea:)) Asa ca ma trezesc eu frumos sambata dimineata, si cand sa ma echipez suna telefonul. „Mai, cum e cerul in Tineretului? / Destul de senin, si nu e frig…” In Crangasi statea sa ploua asa ca am impachetat si un tricou, just in case.

La 9 fix la metrou la Tineretului, voluntarii Viva misunau pe acolo, toti sa ne imparta foi si declaratii si alea… Completam, punem in urna si.. asteptam:)… la 9 30 nu parea sa fie prea multa lume, noi, 2-3 babe care se bagau in seama, niste zapauci cu bicicletele si colegi de la maratoane … la 9 45 incepe sa picure… scoatem tricoul, punem tricoul, ei i se rupea ca avea hanorac:P… La un moment dat se strange multa lume intr-un colt, toti stateau la poze si interviuri cu Badea:)) Ocolim camerele de luat vederi ca niste ninja si ne aliniem si noi…
Si pornim… si lumea mergea… wtf… am o tentativa timida de jogging… ne mai oprim, ne uitam in spate, aia tot mergeau… unul pe langa noi – „Pai na, trebuie sa-i filmeze!”…
Ete fleosc, hai la fuga ca ne racim, vorba unui clasic in viata:P… „Hai Monica, hai, mai alergam un pic, uite pana la podulet… Il vezi pe asta mic, si el alearga mai repede… / Du-te dracu’!„:))

Undeva inainte de pod, vine grosul alergatorilor, eu ma uit la Monica, ea imi zice sa ma duc… ii dau rucsacul si tuleo! Comparativ, Herastraul e net superior Tineretului la categoria alei…craterele si zonele cu trotouar spart te cam scot din ritm; pe de alta parte, podul lor e mai usor de depasit ca mergi pe sub. Tura 1 done, reiau traseul, Monica mea statea pe banca un pic mai incolo de locul unde o lasasem:)) Dar trebuie sa recunosc ca pe restul de „bucla” a alergat continuu:) Deci avem sanse sa ne marim echipa de maratoane, va zic:))

Endomondo zice ca am avut 6.44km in 47 min, which is not so bad, avand in vedere portiunile de mers, primii 2 km ca broasca, urmatorii 3 ca iepurele, plus ultimul.
Sedinta foto, lumea iar la interviuri si poze cu vedetele, noi ne pozam intre noi:D… daca ne vedeti la stiri, sa ne anuntati:)

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: