Gasca mea / Nu poate sa stea / Linistita, nici o clipa…

aprilie 29, 2013 at 4:31 pm (Scurt si la... subiect!)

Asa ca din cand in cand o iau la fuga:)
Si au fost foarte draguti si m-au adoptat si pe mine!
Momentan am in palmares (in traducere: „am terminat, am medalia si sunt inca in viata”) Azuga si Brasov, ambele semimaratoane. Daca trec de Moeciu, ma pun si scriu cronici ca la carte – la Azuga am ramas cu sechele, sigur nu uit, iar la Brasov a fost super fun si sunt in continuare mandra de timpul scos:P

Intre timp avem asa:
Never ending trails – Da, traseele sunt la fel de lungi precum insemnarile, vestea buna e ca nu mai aveti nevoie de harta, urmariti textul. Daca la fatza locului nu se aplica ce a scris Loredana, va calmati, sunati la Salvamont, si le ziceti ca v-ati pierdut:))

FunRun– Andrei e foarte, foarte modest. La el, alergare usoara inseamna ca dupa vreo 100m de tinut pasul, ii adimiri silueta cum se departeaza din ce in ce mai mult, in timp ce tu incerci sa-ti repornesti plamanii:)). Dar aveti la el o descriere a concursurilor de trail-running din perspectiva participantului normal (eu sunt categoria „hai ca n-am iesit chiar ultima”:P), nu ca atletii profesionisti care vin si scot 1:15 la 21 de km (unora din noi inca le e greu cu procesarea acestei informatii…).
Enjoy reading:)

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: