Procesul etapei (4)

martie 13, 2013 at 11:53 am (Scurt si la... subiect!)

28.01.2013

Negocierile
Echipa mea: Mihai C, Bogdan, Cristi T, Mihai O. (welcome!)
Echipa ei: Adi D. Alex T., Cristi J.

Cred ca a fost cea mai disputata negociere:). Fiind un numar impar de jucatori, s-a ajuns la acuze de genul “voi sunteti 5!!!”, “dar voi il aveti pe Adi!!… si pe Cristi J care inscrie practic din orice pozitie!!”, “ba nu”, “ba da” etc etc. (desi mai bine ne scoatem ochii decat sa trimitem pe cineva la volei:)).
 
Desfasurarea meciului – de la capat, cu liniutza:
–          Desi nu parea din distributia echipelor, jocul a fost destul de echilibrat, am avut 4 meciuri jumate, scor final  3-1 (meciuri complete), si 3-2 daca ar fi sa luam in considerare ultimul meci in care era 9-4 pentru ei, inainte sa ne dea afara din salaJ. Oricum, ambele echipe s-au jucat cu ocaziile, se putea termina mult mai dramatic.
–          Am aflat cine e Gineta:)). Ma gandesc foarte serios sa institui premiul “Gineta Stoenescu”. Se va acorda la sfarsitul campionatului (adica in Decembrie 2013), insa nu stiu momentan pentru ce. O variata ar fi pentru cele mai multe cosuri de 2 puncte, numai ca e mai greu de contorizat (adica mi-e lene:P)… Astept sugestii…
–          Urmeaza, asa cum v-am obsnuit, premiile.
–          Premiul “Debutul etapei” i se acorda lui Mihai O. (elementul backoffice) pentru tactica, joc si spirit de echipa.
–          Premiul “Prestidigitatorul” i se adorda lui Alex T, ca de obicei, pentru scheme.
–          Premiul “Varsta de aur” i se acorda lui Cristi J care s-a plans de dureri reumatice tot jocul. Asta nu l-a impiedicat sa inscrie, dar e o alta poveste.
–          Premiul “Happy Tree Friends” se acorda ambelor echipe pentru numeroasele momente in care au uitat ca joaca impreuna.
–          M-am interesat, pe Wikipedia scrie asa: “individuals wounded or killed as a result of „friendly fire” in the „heat of battle” will be awarded the Purple Heart as long as the „friendly” projectile or agent was released with the full intent of inflicting damage or destroying enemy troops or equipment”. Deci ma pot decora si singura cu 2 medaliiJ, ambele cazuri se calificaJ (macar de ar fi fost de la cealalta echipa….).
–          Premiul “Beducated” se acorda Monicai pentru cele 2 cosuri si cateva recuperari “de geniu”.
–          Premiul “Specialitatea bucatarului” mi se acorda, cu permisiunea dvs, pentru cosul “ala” si cateva recuperari, dintre care doua contra lui Adi.
–          Premiul “De unde a aparut, iar a inscris!” se acorda lui Mihai C.
–          Premiul “N-aveti nici o sansa!” se acorda lui Adi.
–          Premiul “Nu ma intereseaza cum, eu inscriu” se acorda lui Cristi T.
–          Premiul “Ratez de aproape, inscriu de la 2 puncte” se acorda lui Bogdan.
 

Berea
N-ai cu cine, dom’le, n-ai cu cine…
 
END

MIHAI Later Edit
Am scapat ieftin deci, ne asteptam la critici mai dure 🙂
Pe langa +1 pentru “Purple Heart”, iti mai oferim si premiul “Botezul mingii” : ieri a fost de fapt un rit de initiere secret prin care trebuia sa treci ca sa faci parte din echipa .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: