50 shades of crap?

februarie 12, 2013 at 11:26 am (Scurt si la... subiect!)

Omg omg… Am cedat intr-un final insistentelor ei si m-am apucat sa citesc Fifty shades of Gray (scrisa de… stai sa caut… E. L. James). Nici o grija, pe modelul lui J.K. Rowling, nici E.L. nu e barbat, e tot femeie (oare exista adult series scrise de barbati?… as vrea sa vad o schimbare de perspectiva:P).
Personajul principal al trilogiei este Anastasia Steele. Nume prost inspirat, mie cel putin imi amineste de Danielle Steel si, respectiv, Titus Steel:)). Nici o paguba, cartea e fix in genul ala. Adica literatura erotica. Deci scrisa de o gospodina cu multa imaginatie si probabil foarte putina activitate in dormitor:P.
Ca sa va faceti o idee (si fara sa ma apuc acum sa fac un rezumat – nu cred ca-mi ia mai mult de 100 cuvinte), luati Twilight Saga, scoateti vampirii si toate chestiile supranaturale si ta-dam! Fifty Shades of Gray! (n-am mai vazut atatea asemanari intre doua carti diferite de la operele lui Dan Brown practic:)) )
Am impresia ca vrea Monica sa scrie o recenzie, asa ca o las intai pe ea si completez eu apoi, daca mai e cazul.
Eu mi-am pierdut practic o saptamana din viata (seara de seara) ca sa termin cartile… singurul motiv pentru care nu am renuntat este ca am vrut sa vad care e finalul. Aproape previzibil. Happy ending. Pentru ca gospodinelor nu le plac cartile fara happy ending. Duuh!! Cred ca toate adult series au happy ending, as opposed to YA (young adults), gen Harry Potter sau Vampire Academy / Bloodlines unde mai mor unii, altii, nu e totul, dar chiar totul, roz:P.

V-am pupat,
Eof(b)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: