Unde mancam… in cartier!:)

februarie 7, 2013 at 10:44 pm (Scurt si la... subiect!)

Desi nu e prima oara cand scriu despre ele pe blog, tin sa mentionez ca nu e reclama mascata, doar knowledge sharing:)

Primul restaurant „de cartier” este restaurantul Potcoava, zona Crangasi (str 9 Mai, nr 51). Pentru mine este foarte special, pentru ca l-am vazut crescand de la camera ingusta si lunga unde am aniversat 18 ani alaturi de sotia lui Mistretu'(Cronica Carcotasilor) – bine, ea o fi aniversat ceva mai multi:P, la actuala locatie cu doua saloane si terasa. Mancarea este de calitate, atat bucatarie romaneasca, cat si internationala, iar servirea ireprosabila. Din punct de vedere financiar, raportul calitate-pret este unul foarte bun. Pentru cine vrea o recomandare – muschi de vita in sos Roquefort si desert Potcoava.
*
Pentru cine vrea o masa delicioasa in stil libanez, restaurantul Pars, zona Stefan cel Mare / Obor (str Fainari, nr 25) este locul potrivit. Din cate mi-am dat eu seama, micul local (serios, are vreo 2 camere) este family owned si foarte apreciat de orientalii stabiliti pe plaiurile mioritice. La fel de apreciat este si de miticii nascuti pe aceleasi plaiuri, abia astept sa ajung si sa rad o portie de burg (carne de vitel) cu garnitura de orez. De preferat sa faceti foamea inainte, portiile sunt imense:)
*
Daca ne luam dupa preturile apartamentelor din zona, putem considera ca restaurantul 1 Mai (fix la Piata 1 Mai, bvd Ion Mihalache) este in buricul targului:)), dar eu il trec tot la categoria „de cartier”:D.
Localul este deschis de vreo 2 ani si e locul potrivit in care sa stai la un pahar de vorba si o gura de mancare cu prieteni vechi:) Personalul este foarte foarte amabil (mi-au facut vara trecuta shake de pepene rosu, desi nu era in meniu), iar mancare foarte buna. Nici nu mai zic de papanasi:D.

Acum ca stiti unde sa ma scoateti la masa, eu imi eliberez programul pentru saptamana viitoare:)

V-am pupat,
Eof(b)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: