Skyfall

octombrie 29, 2012 at 11:56 pm (Scurt si la... subiect!)

Sa incepem cu introducerea: maraton over, am luat medalie de finisher, n-am iesit chiar ultima, picioarele si-au revenit in vreo 3 zile. Ce urmeaza e cu spoilere.

*
Bond. James Bond. Skyfall. Un film care parca a inceput cu sfarsitul si s-a terminat cu inceputul (ferma Skyfall). Ceea ce am observat eu a fost alta minune. De fapt o alegorie. Sefia MI6 a fost multa vreme detinuta de doamna M, practic al doilea simbol al filmului dupa James Bond. Si a venit vremea ca doamna M sa se retraga (bine, nenorocitii au omorat-o dupa o faza in care mie imi lasase impresia ca s-a taiat la mana in cioburi) si sa fie inlocuita de… domnul M.

Iar MI6 este serviciul secret al unei anumite monarhii constitutionale in care, cel mai probabil, in timpul vietii noastre, stimata (Her Highness) doamna conducatoare sa se retraga, iar locul ei sa fie lasat domnului… C? W?
In alta ordine de idei, a fost al doilea film intr-o saptamana in care actiunea (de fapt o parte) s-a desfasurat in jurul Grand Bazaar din Istanbul:)) Ok, gata cu reclama turistica, am fost acolo, nu-mi amintiti de cevizli ozel sarma… Pacat ca n-am prins si eu vreo filmare:))

Atat pentru seara asta, sper ca n-ati uitat sa va dati ceasul inapoi:) Somn usor!

V-am pupat,
Eof(b)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: