Stuff

iulie 30, 2012 at 1:15 pm (Scurt si la... subiect!)

In primul si’n primul rand, ca sa moara dusmanii de ciuda: Saptamana trecuta am iesit cu vecinii la bere!:) Cum care vecini, nu orice vecini, ci vecinii, adica Victor si Dana. Si, ofc, nu aveau cum sa lipseasca Vio si Jan! And it was like good old times:), bere, barfe, rasete, etc:) Ne cerem scuze, tardiv, pentru eventualele sughituri cauzate:D
*
In al doilea rand, Bonzi is in town:) Unde bonzi = actual artar japonez, viitor bonsai:) And I wuv him very, very much:)
*
Am fost in centrul vechi (Old City pentru trendinezi), la Gelato Mio – o mini gelaterie vis a vis de Shaorma Dristor (punct de reper pentru orice trendinez care se respecta), cum intri pe la bariera, un pic in fata si in dreapta:) Tehnologia nu e foarte complicata, desi noua, iar inghetzata e yummy yummy, cu arome care pornesc de la zmeura si piersici la silva bruna si branza (iar inghetzata de branza chiar are gust de…. branza!). Angajatii si patronul au fost ff simpatici, ne-au aratat, ne-au explicat, am degustat, fotomodelele au pozat (don’t ask, erau acolo cand am ajuns noi), mai venim:)
*
Motto-ul de zilele astea: „I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow doesn’t look good either…”

V-am pupat,
Eof(b)

3 comentarii

 1. Aurelian Păun said,

  Ești în formă maximă, văd. Săr-mâna… E primul lucru pe care l-am citit în seara asta și mi-a indus o stare de bine. Săptămână excelentă îți doresc.

 2. A said,

  Putine idei mai stupide decit aceea de a denumi un lant de magazine cu numele unei anumite strazi.
  Deci: Shaorma Dristor care se afla pe strada … ?!?

  Nu de alta dar e una si la mine in coltul strazii, la patru statii de metrou distanta de Dristor (cu schimbare la Piata Unirii) si zau ca peste drum de numita shaormarie nu e nici o Gelato Mio. As fi remarcat.

  🙂

  • sidryane said,

   Ma refeream la shaormaria din centrul vechi, de la bariera:)
   Asa le cheama pe toate, eu sincer nici nu stiu unde e aia originala:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: