5 ani

aprilie 19, 2012 at 5:20 pm (Scurt si la... subiect!)

L-am luat in primire cand avea ceva mai mult de 1 an. A mers cu mine prin 5 tari (si tot atatea aeroporturi, unele de nenumarate ori) si 2 continente. A scris si prezentat o dizertatie despre politica monetara a ECB si efectele ei in Europa.
A fost vina mea ca n-am stiut ca din cand in cand trebuie dus la curatat… s-a incins din cauza scamelor acumulate pe cooler…
Din fericire, o sa pot recupera toate datele (hard-ul e intreg).

Avand in vedere ca ne-am inteles asa bine, o sa-mi iau tot Sony Vaio in schimb. Da, stiu, sunt configuratii mai ieftine si mai performante.

But this is priceless:

Cica un sofer de camioane de pe Coasta de Est e la primul lui drum catre California, incarcat cu citeva tone de computere stivuite in truck. Dupa citeva zile de traversat America de-a latul, ajunge in sfirsit, la capatul unei etape de noapte cam nasoala, undeva pe linga Palo Alto.
Cum tocmai incepuse sa se lumineze de ziua, tipul trage pe dreapta intr-o parcare si intra in bar. Ii cere barmanului o omleta si o cafea, si pe-urma isi vede de treaba.
Ei, si cum inghitea el acolo din omleta, la un moment dat intra in bar un ochelarist, cu parul lung, cu tricoul mototolit atirnindu-i pe linga pantaloni, cu un vraf de carti de Tannenbaum sub un brat, cu un Palm Pilot la buzunarul de la piept si cu un laptop Sony Vaio sub bratul al’lalt.
Barmanul, cum il vede, scoate un shotgun de sub tejghea, si BAMMMM!!! il rade.
„Wow”, zice camionagiul uluit, „tipule, l-ai gaurit pe ochelarist!…”
La care barmanul il intreaba:
„Auzi, tu nu esti de prin zona, nu? Ei, afla ca, din cauza ca aici, in Silicon Valley, sint asa de multi computer geeks – efectiv suntem cotropiti de ei, umbla ca lacustele – conform legilor statului California, este permis sa-i impusti, sa bagi cutitul in ei, sa faci ce vrei.”
Camionagiul se mira, intreaba inca o data daca asa este (ca nu-i prea venea sa creada), primeste acelasi raspuns, in fine… Plateste si se cara.
Acuma, cum mergea el pe drum, fiind foarte obosit, la un moment dat adoarme si se rastoarna cu camionul. Normal ca toate computerele din truck se imprastie ca naiba pe sosea. Si cum iesea el, cu chiu cu vai, din cabina turtita, ce vede?… O turma de computer geeks fanatici navalesc pe cutiile rasturnate din camion si incep sa le dezasambleze, sa scoata componente ca turbatii, etc.
Soferul incepe sa urle la ei, ca terminati, ca n-aveti voie… Aia – nimic. Atunci, daca vede el asa, si amintindu-si de faza cu barmanul, tipul se baga la loc in cabina, scoate si el shotgun-ul si incepe sa gaureasca geeksi. Si cum bubuia el fericit din gun, simte ca-l bate cineva pe umar.
Se intoarce… un politist cu carnetul de amenzi in mina:
„Imi pare rau, dar conform legilor statului California, sint nevoit sa va citez pentru o amenda.”
„Pai, ce-am gresit? Ca am inteles ca e legal sa vinez geeksi in California…”
„Da, vinatoarea este permisa, dar folosirea de momeala nu !

V-am pupat,
Eof(b)

Un comentariu

  1. Ionuţ Pătraşcu (@jongreat) said,

    Genial :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: