Twilight – Amurg – prima parte

noiembrie 22, 2011 at 2:56 pm (Scurt si la... subiect!)

… sau ceva asa:)
Cum Monica nu pare sa scrie review soon, lasa ca il scriu eu (bwahaha, evil laugh).
Deci am fost duminica la AFI la Twilight, la filmul cu Bella si cum il cheama pe vampirul ala. In primul rand, avand in vedere ca pe primele 3 filme le-am vazut de pe torente, pentru mine este un upgrade serios „vazut la cinema la 2 zile dupa premiera”, ok?:) In al doilea rand, inainte de film am gasit asa multe haine draguteeeee… ma mai duc la film la AFI (daca ma mai ia Monica dupa ce citeste ce-am scris aici)!:))

Spectatorii din sala aproape plina se imparteau in 2 categorii, sub si peste 18 ani, majoritari primii:) Chiar langa noi erau 2 copilasi care ne-au delectat cu dialoguri gen „Si daca ne casatorim, si eu ma transform in vampiroaica, ma parasesti?” (ea) sau „O, Doamne, mai e si partea a 2a?” (el) – true words my brothers!
Nota pentru smecherasii de peste 18 ani care faceau mishto: bah, cand trag prietenele de voi sa vedeti un film de fete cu vampiri, va bagati frumos sub scaun si taceti malc, doar doar n-o observa nimeni ca sunteti baieti si ati venit la Twilight, ok?:)

Despre film in sine nu prea stiu sa comentez – hainele au fost bestiale, peisajele la fel, honeymoon on a island near Rio de Janeiro – absolutely lo-va-ble!, actiunea interesanta (cel putin m-a facut sa vreau sa vad cum se termina in partea a 2a), actorii aratau fenomenal (nu ca la premiera de zici ca erau toti vampiri vii:P). Nu ma puneti sa stiu pe dinafara personaje, ca eu si asa abia le recunosc dupa moaca, daca le recunosc… si, in final, va rog sa apreciati faptul ca review-ul meu nu contine spoilere, ok?:)

Daca il recomand? Hmm, da, hai sa zicem ca il recomand cu Orange Wednesday pe post de „hai sa vedem si noi ceva la cinema” si/sau watch-movies si/sau torente (in ordinea descrescatoare a costului).
Alta mentiune: nu am citit si nici nu intentionez sa citesc cartie… sau hai sa zicem maaaaxim Amurg (trebuie sa fie undeva in scop educational), ca sa vad cum se termina.
*
Un pic off the topic: am vazut si „In time” – si asta merita vazut la un Orange.W, e chiar foarte foarte interesanta ideea din spatele lui.

V-am pupat,
Eof(b)

One year later:)….

Publicitate

Un comentariu

  1. The end of Twilight « Propozitii… aparent cu sens… said,

    […] Prima parte, tot cu Monica, aici […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: