Lectia de cultura

octombrie 27, 2011 at 12:01 pm (Scurt si la... subiect!)

Cum la noi se munceste ca de obicei in draci, mai tot timpul am nevoie de ritmuri alerte de muzica in urechi care sa ma tina „on the rythm” – saptamana asta ne-am delectat cu latino si buddha bar (despre buddha bar in alt episod). In consecinta, am spicuit mai jos 2 dintre cuvintele cel mai des auzite prin versuri:

papi chulo – este spaniolul pentru sexy daddy, adica un tip sexy, bogat si bun la pat. Nu stiu care echivalentul in romana, poate si pentru ca noi nu prea avem genul ala de barbat in peisajul mioritic:P Mediul natural al lui papi chulo este in Puerto Rico si Republica Dominicana, deci, cel mai probabil, papi chulo e cam scund de inaltime:P. In marea majoritate a cazurilor este insotit de o masina tare si o mami chula.

madrugada – este perioada noptii cuprinsa intre 12:00 si 5:00, adica un fel de tarziu in noapte – dimineata devreme. Probabil perioada in care stai pe un sezlong pe plaja invelit intr-o patura si dormi in racoarea noptii:) Ok, ne oprim din visare. (I have Buddha Bar IX – Amor Que Se Baila on repeat).
*
Pentru cine vrea sa invete un pic de istorie a Frantei de pe vremea lui Ludovic al 13lea, sa zicem ca „Cei 3 Muschetari” nu e chiar o sursa justa, nu deaparat dpdv istoric, cat, spre exemplu, ceea ce priveste dirijabilul si modul in care Milla Jovovich reuseste sa fie un ninja-matrix-spadasin in rochie:). Si pentru cine nu a vazut cum ar arata o zana in zilele noastre, I bet my money on Gabriella Wilde (Constance). I really hate pretty girls!:P

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: