2010-2011

ianuarie 1, 2011 at 6:44 pm (Scurt si la... subiect!)

La multi ani!!:) Si traditionalul: „Un an nou cu sanatate, cu shaorma cu de toate” (bine, in sms suna un pic altfel, pe blog imi permit sa fac mishto:)

Cum a trecut 2010? Repede, foarte repede… Chiar in ultimele zile, in loc sa stau acasa si sa dorm, eu am ales sa fug de colo colo, prin Bucuresti si prin tara:) – Rm Valcea mai precis (unde autobuzele vin rar, dar la ora fixa si e destul de scump un bilet). Paranteza, daca vreti prin zona de vest a tarii, recomand Antares ca autocar, ff seriosi si confortabili chiar.

Cum vreau sa treaca 2011? Sa fie wow:)

Si acum ca am terminat New Year’s resolutions… Abia astept ca lumea sa se sature de porcaria numita generic 3D. Nu mai pot sa vad un film decent la cinema, ca toate sunt facute 3D. Vreti 3D? Look around you, you idiots! 3D fara ochelari, gratis!
Acum na, poate ca daca nu as fi avut dioptrii, mi-ar fi fost mai simplu si chiar as fi putut sa ma bucur de o asemenea experienta (chiar daca nu-i gasesc rostul)… Si inca eu nu port ochelari… iar lentilele nu ma ajuta, fiind lipite de cornee, fac ca proiectiile de lumina sa ajunga la retina intr-un anumit unghi care sa permita creierului meu sa decripteze… in momentul in care raza de lumina trece prin ochelarii de 3d, s-a dus drq toata alinierea, ca aia nu sunt de sticla, par ceva translucid (un inginer in optica poate ne explica, pls, eu zic dpdv experienta proprie).
Toata simpatia mea pentru purtatorii de ochelari (principiul e acelasi, numai ca sticla ochelarilor e la o anumita distanta de ochi, de unde si diferenta de dioptrii intre cele 2 mijloace), care trebuie sa isi puna cele 2 perechi (nu sunt suficienti aia de film, ca se transmite doar 3D-ul, nu si imaginea:P), sa le alinieze cumva si sa le mentina pe nas pe toata durata filmului…

Ma duc sa ma uit la film. 2D. Piratat. Calitate extra 😀

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: