Reteta lu’ bro’ – Ochiuri la sandwich-maker
Se baga sandwich-makerul in priza si se lasa sa se incinga bine…
Se toarna putin ulei in fiecare dintre zonele de prajire (al nostru e cu 2 de ex).
Se iau ouale si se pun in zonele de prajire. Se inchide capacul.
In 10 minute, aveti cele mai bune ochiuri cu minim de ulei:) – dureaza intr-adevar mai mult timp ca in tigaie, dar se merita… ouale vor fi prajite pe toate partile, fara sa va mai stresati cu intorsul:)
Pofta buna!:)
V-am pupat,
Eof(b)
pvradu said,
octombrie 4, 2010 la 1:53 am
Naspa, mie-mi plac ouale ochiuri cu galbenusu’ moale…deci nu ma coafeaza reteta 🙂
sidryane said,
octombrie 4, 2010 la 8:24 pm
E o arta sa stii cat sa le lasi sa stea ca sa fie cu galbenusul moale:)
stefania said,
octombrie 5, 2010 la 9:20 pm
Dacă încerc şi mi se duce naibii sandwich-makerul, îmi iei tu altul ? :))
sidryane said,
octombrie 5, 2010 la 9:22 pm
Deal!:)
Nu are ce sa se strice la el, se strica mai rau cand se lipeste cascavalul… Ochiurile nici nu se lipesc…