Nu, nu, deci nu…

iulie 15, 2010 at 9:26 am (Scurt si la... subiect!)

Pentru ca noi aveam nevoie de inca un show TV care sa demonstreze cat de scazut este nivelul de inteligenta in Romania (vorbesc in medie), au inceput preselectiile pentru „Romania’s got talent” (via radio Info Pro).

Urmeaza Gheorghe cu porcul care stie sa adune numere mari, Florin de la Caransebes care canta dumnezeieste si Gica dansatorul. Si poate 2-3 oameni care chiar au talent.

Acum eu am o dilema… In echivalentul britanic, „Britain’s got talent”, castigatorul ia niste malai si are ocazia de a-si prezenta spectacolul in fata reginei. Sunt un pic curioasa, in Romania o sa prezinte in fata lui Basescu si a guvernului Boc?:))) Sau in fata regelui Mihai si a familiei regale? (ca avem si noi). N-am rabdare sa intru pe site sa vad detaliile:))

V-am pupat,
Eof(b)

PS: O productie marca Media Pro
PPS: La noi se ia doar malai… fara reprezentatii in fata presedintelui:))

4 comentarii

 1. vlad said,

  Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

 2. logical said,

  cum adica gheorghe…. 😀

  • sidryane said,

   Off, era doar un nume generic…
   Dar daca ai un porc care stie sa adune numere mari, poti sa participi:))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: