Strada meditatiei

aprilie 19, 2010 at 10:27 am (Scurt si la... subiect!)

Nu stiu care este numele ei original, dar este strada care leaga Splaiul Unirii de calea Crangasi (de unde si dovada ca stau central, da?:P). Si cand e cald afara, nu mai iau metroul, merg pe acolo. Si ma gandesc la ce sa scriu pe blog… de unde si numele:P.
De exemplu, vineri m-am gandit la multe lucruri – data viitoare imi iau si un carnetel, sa notez:P
Am uitat sa mentionez ca la CPH am facut ceva ce n-am facut in nici un alt oras vest-european: am intrat intr-o biserica ortodoxa (lol, ce credeati ca scriu?:P). Biserica era de fapt ruseasca (cu slujba bilingva) si, chiar daca nu intelegeam mare lucru din ce cantau aia acolo, suna ff cunoscut:). Imi pare rau ca nu am apucat sa merg in Aarhus la o slujba protestanta, sa vad cum e, cum suna. Am fost in schimb, in B, la o slujba catolica si mi s-a parut altfel, desi mari diferente nu sunt. Si in catedrala mirosea foarte frumos a orhidee:)
*
Btw, cineva mi-a luat buruiana de pe birou… stiu ca nu mai avea flori, dar frunzele erau sanatoase, me sad!!!.. Imi placea sa ii pun apa in fiecare zi… ma gandesc sa las un bilet pe masa in care sa scriu ca eram si singura in stare sa o arunc daca chiar voiam asta… In rest nu lipseste nimic, de aia m-am gandit ca poate tanti care face curat a facut exces de zel:(…
Trebuie sa-mi aduc alta floare…
*
S-au dus florile, acum e totul verde verde p’afara:)

V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: