Bau bau:)

august 23, 2009 at 12:41 pm (Diverse)

Aseara m-a certat Alex:))… Ca de ce nu scriu pe blog si, mai important, de ce nu am scris de ziua lui… Sa ma apar: Draga bah! Din cate tin minte, am mers pe un super potop cu Victor si Rares ca sa putem gasi ingrediente de tort!!! (2 feluri de chec, inghetzata, banane si piersici:P) Ce vrei mai mult?:))
Si n-am uitat sa scriu, pur si simplu august e luna in care iau si eu vacanta, pentru ca in mod surprinzator, de fiecare data am chestii de facut…
De ex anul asta, dupa examenul la scoala de vara, a fost petrecerea lui Alex (la care el s-a distrat cel mai bine, cunoscatorii stie:P), a doua zi ne-a trezit toti tarziu, urmatoarea zi am plecat spre Ro (iar drumul spre casa imi f..e din start 3 zile), a doua zi de la sosire am evadat la mare (banana, ski jet si cea mai albastra si mai curata apa de mare pe care am vazut-o in viata mea :D), dupa aia mi-a vizitat bunica, si tot asa…. Deci fizic si spiritual vorbind, in august m-a durut fix in cot de blog:))… nu si de cititorii mei fideli, ca am mai scris, m-am scuzat, am dat raportul:P.
 
Pe un ton mai optimist, vineri a venit un alt lot de "boboci la Aarhus", printre care si noua colega de camera (toata lumea saluta pe Rooo-xyyyyy, mainile in aer, brichetele aprinse va rog:)) ), a plecat Ana… azi pleaca si Miha (sper sa am bicla sa ajung la gara, serios vb…), na, viata merge inainte:)… O sa fie bine cu toata lumea, sunt sigura de asta:)
No, hai sa scriu si eu la dizertatie,,,
 
V-am pupat,
Eof(b)
 
 
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: