And this is what death beds are for…

iulie 1, 2009 at 4:08 am (Diverse) ()

(pentru cunoscatori:P)

Sunt practic pe ultima suta de m/ore (miau, miau… miau miau…. snif snif), acum am terminat de pus haine in bagaj, practic e totul aranjat. Mai trebuie sa merg la aia de la BCR sa-mi iau cardul, sa dau un cadou (my bad, lasa ca e bine si mai tarziu:P) sa-mi sarbatoresc mamica si cam atata… si probabil o saptamana dupa intoarcerea in DK o sa mi se faca iar rau, o sa doara, o sa (vorba lui Jose) imi vina sa-mi tai venele… noroc cu lumea care ma asteapta pe acolo;))

*
A inceput sa-mi placa si mai mult Bucurestiul de cand vad tot mai multi oameni pe biciclete (piste ne mai trebuie, in rest vointa este:P). Oricum proiectul meu de a face poze B-ului a fost dus cat de cat la capat (multumita Madalinei, kisses dear, caruia jur solemn ca o sa-i aduc ceva frumos pentru ajutor cand vin in august:D), mai am cateva poze pe mobil dar le transfer later:). Pozele sunt pe facebook, btw…
*
Si pentru fanii Yoplait, editia de vara, ‘Carnaval’ in 3 variante, mix de papaya (plus inca niste chestii), mix de portocala rosie (plus inca niste alte chestii) si mix de cocos (nu-mi place nuca de cocos asa ca astuia i-am dat pas). Celelalte 2 ce sa zic… bune, numa’ ca eu n-am inteles nimic din mix-ul ala:))
*
Probabil ca urmatoarea insemnare o sa fie din DK… adica joi seara cel mai devreme, insa nu garantez cheful…

V-am pupat,

Eof(b)
 
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: