Ce zi… si inca nu s-a terminat:))

mai 18, 2009 at 7:28 pm (Diverse) ()

A inceput frumos, soare, cald (am venit in tricou pe bicicleta). Shortly after, ice raining… in jur de jumatate de ora.
Acum e iar cald si frumos, eu oricum nu-mi misc fundul de aici pana nu fac cel putin 2/3 din examenul ala idiot. Si mi se pare ca am gasit si cazul dupa care a fost adaptat… dar cum la ‘dragile’ mele profesoare, subiectele se dau miercuri iar pana sambata primim pe putin 3 notificari/completari/specificatii, o astept cu interes pe urmatoarea….
 
Intre timp am aflat ca compotul de mere dauneaza grav sanatatii… telefonului mobil. Termosul nu se inchide bine (apparently) asa ca a tot curs in geanta mea pana la scl. Iar telefonul nu s-a udat foarte tare (adica Stefan l-a balacit pe al lui vreo 10 min pana sa-l scoata din masina de spalat), in schimb lichidul a ajuns la baterie, suficient cat sa nu mai porneasca.
Remediul rapid si simplu: o cura heliomaritima la ventilatorul laptopului. Si merge:)). Il mai tin preventiv pana plec, sa fiu sigura ca se evapora toata apa:)

Era sa uit, m-am uitat aseara la HP si piatra filozofala ca sa fac comparatie la King’s Cross:). Si partea funny a fost cand am realizat ca nu aveai cum sa mergi sa vezi peronul 9 3/4 (intre peroanele 9 si 10) pentru ca la King’s Cross peroanele is de la 1 la 8:)). Da, stiu, am mers de nebuni, dar acum pot sa dorm linistita:))
 
Back to work
 
V-am pupat,
Eof(b)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: