Am motive

octombrie 28, 2008 at 8:29 pm (Diverse) ()

Imi zicea Mihaela zilele trecute ca eu sunt foarte pornita pe danezi. Da, sunt!… Si acum am si dovezi… V-am zis acum o luna cum o urgenta stomatologica mi-a secat un pic bugetul… Asta e, viata e dura, dam cu Cilit, trecem mai departe.
Astazi ma trezesc in cutia postala cu o notificare de la retardatii lui peste cum ca am beneficiat de serviciile lor in data de …, dar nu le-am platit. Sunt deci pasibila de 100kr amenda pentru o factura neplatita, factura pentru care am chitanta in fata!!
Maine o sa ma distrez la greu, nu gluma…
*
Revenind la lucruri mai placute, in DK pregatirile de Craciun incep… din octombrie:)) Salling e deja decorat cu brad si inimioare, in supermarketuri gasesti globuri si beteala (aceleasi ca si la noi, ca doar China e una singura:P), totul bine si frumos:)).
A propos de Tiger, am trecut azi pe acolo si mi-am luat 2 cani. De fapt nu voiam decat una, dar am ajuns cu 2:P. Evident, in efervescenta pregatirilor pentru sarbatori, astia nu mai aveau decat cani de dimensiune viking (maari) cu mos Craciun si cu reni. Evident, mi-am luat una cu fulgi de zapada si un ren, iar in drum spre iesire am mai vazut o cana pe care poti scrie cu creta:). Inca am dileme daca pe cea din urma sa o dau cadou sau sa o confisc:D.
*
Wish me luck maine cu tampitii aia…
 
V-am pupat,
Eof(b)
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: