Cum sa te simti bine

mai 10, 2008 at 7:08 pm (Diverse) ()

… la un eveniment?
 
intro: 
 Se dau niste oameni… care ei, acesti oameni, participa la un eveniment… locurile acelea unde se socializeaza, se vorbeste, se danseaza etc…
Bineinteles, subiectele de discutie sunt o chestie delicata atunci cand nu le ai cu ‘papagalul’…
 
Stiti seria de reclame cu Perwoll? Atunci cand cineva din ‘public’ admira hainele dansatorului/dansatoarei si crede, in mod eronat (vai, am stricat surpriza), ca sunt noi? In acest moment al desfasurarii actiunii vine in scena o ruda sub acoperire care ii explica noob-ului ca de fapt hainele nu sunt noi, ci spalate cu Perwoll, aratand in mod demonstrativ STICLA DE PERWOLL (!!?!??!).
STOOOOOOOOP !!!
 
Reluam….
Cine dracu merge la un spectacol / petrecere, carand dupa el o sticla de detergent lichid cu balsam si asteptand sa laude cineva hainele spalate cu Perwoll ???? Chiar am in fata ochilor scena:
 
– "Hai draga, ce stai atata, intarziem la spectacol…"
– "2 secunde, trebuie sa verific daca nu cumva am uitat ceva… Poseta este, trusa de improspatat machiajul este, telefonul mobil este, banii sunt, cheile de la casa sunt… vai… vezi, daca ma grabesti!… era sa uit sticla de Perwoll, daca iti lauda careva camasa? Ei, zi, ce ma faceam??"
 
Parca o si vad pe mama venind cu o sticla de Perwoll la absolvirea mea si asteptand cu nerabdare ca cineva sa-mi laude care hainele "care par atat de noi" =)) (Ma rog, pentru asta ar trebui sa cumpere o sticla de Perwoll, ca nu foloseste asa ceva…)
 
Intre timp….
 
V-am pupat,
Eof(b)

2 comentarii

  1. jon said,

    :)) Cum, reclamele de la TV nu sunt pe bune? Eu unul am crezut ca sunt secvente din viata reala. Alea de la detergenti sunt atat de naturale…

  2. sidryane said,

    Alea de la detergenti sunt adresate unui public cat mai larg… incepand de la IQ>50=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: