Atentie! Se…. canta !??!!

aprilie 2, 2008 at 10:13 am (Diverse) ()

De fapt titlul e ceva de genul "Atentie! Se caca…" dar parca nu putea sa pun in titlu un cuvant atat de indecent (oare de ce sunt considerate indecente astfel de cuvinte care exprima de fapt actiuni cat se poate de naturale…).

In mod evident, este vorba despre presedintele George W. Bush (daca nu erau baietii si fetele de la ProTv, nu aflam in veci ca ‘W" vine de la ‘Walker’) care a venit ieri in Romania pentru summitul NATO.
‘G.W. Bush intra in Hotelul Marriott, asa arata baia lui G.W. Bush, G.W. Bush iese din hotel si se urca in limuzina pentru a merge la Casa Poporului’.
Care cladire se situeaza vis a vis de hotel… mai bine traverseaza strada, sare gardul, urca dealul si a ajuns! Ce atata tam-tam cu limuzina care rezista la atacuri chimice si nu mai stiu ce…
Asteptam cu interes momentul in care Catalin Radu Tanase va  transmite LIVE, din apartamentul prezidential  de la Marriott:
 
"Doamnelor si domnilor, ne aflam in apartamentul prezidetial al lui George Walker Bush, aici la hotel Marriott in Bucuresti. Presedintele intra in baie. Se aud niste zgomote ciudate, agentii incep sa se ingrijoreze. Au trecut deja 10 minute, zgomotele si icnetele persista, iar agentii se hotarasc sa sparga usa. Nu este nevoie, presedintele american, George Walker Bush a iesit din baie ca un adevarat texan. Toti rasuflam usurati. Regretam imediat acest lucru, vine un miros suspect. "
 
nota pentru intreaga medie romaneasca: G.W. Bush si T Basescu NU sunt singurii care participa in cadrul acestei conferinte, reuniuni, summit sau cum drq ii zice! Mai sunt si alti presedinti de stat pe aici, sunt 26 de tari participante, fiecare cu liota ei!
 
Alaturandu-ma bloggerilor care scriu/au scris despre summit,
 
 
V-am pupat,
Eof(b) 

2 comentarii

  1. MrWiseguy said,

    Sunt surprins ca nu au continuat seria cu:liftul pe care l-a luat bush, individul care i-a carat bagajele lui bush,…, unde a ajuns gunoiul generat de bush

  2. sidryane said,

    Bush s-a intalnit cu maidanezii la Nepun, Bush a avut o intalnire privata cu Basescu (oare ce au facut cu adevarat acolo?…)

    Chiar nu are rost… pe de o parte ii inteleg, lucrand vreo 6 luni in presa… ti se cere sa scoti subiecte si sa umpli spatiu (de emisie sau de ziar)… ce sa faca si ei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: