Ce s-a mai intamplat…

octombrie 21, 2007 at 9:32 pm (Diverse) ()

@ In primul rand a inceput ploaia si eu mor de nervi… lots of bad_hair_days from now on:((… ca sa nu mai vbim de frig si alte alea (pt jon: mane, era rau si vara, dar stii cum e omul, vrea mereu "mai bine"..
 
@ Am fost sambata la cafe deko sa-i vedem pe baieti:)… super tari ca de obicei, f putine grupe repetate, dar cea mai tare faza e ca teo s-a imbatat usor si a inceput sa se dea la o blonda care avea ca proprietate un decolteu f bine pus in evidenta:))… si noi eram la masa din spatele lui:))… repet, spectacolul a fost bestial!:))… adik bancurile pe care nu le stiam, si nasol a fost ca m-am simtit la vreo 2:))… spre amuzamentul celor cu care eram=))…. BTW, vedeti ca nr lor de tel nu merge, cel putin sambata… probabil insemna ca toate mesele sunt deja ocupate:P
 
@ Mi-am mai luat muzica de pe net, dar tot nu gasesc melodiile astea noi d la radio care imi mai plac… sa mai caut prin topuri:)
 
@Am citit in Gardianul niste super bancuri cu stelisti si dinamovisti… alea cu rapidisti nici macar nu sunt amuzante (ma rog, ala cu trofeul este la punctul sensibil:P….), Link aveti aici.
 
@ Maine merg la shopping;;)… yum yum:)
 
@ Mi-am luat vineri manuale, cam degeaba… am niste profi… no comment… licenta este inca in stadiul de proiect:P, dar am gasit materiale si am o idee vaga despre cum ar trebui sa arate… cand o sa ajung la partea practica va anunt… Si daca sunt la topicul de facultate… stie care un master bun pe la ASE?.. bun de tot, nu management sau mkt… ceva serios…
 
@M-am repaucat de bicicleta si alte exercitii… ca trebuie sa facem fund frumos la loc si sa decimam inceputul de colacel… pai se poate?;;)
Hai ca merg la nani…
 
V-am pupat,
Eof(b)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: