Noaptea alba a Bucurestiului

septembrie 24, 2007 at 4:32 pm (Diverse) ()

Ceva comentarii… mai putine si niste imagini… atat cat s-a putut… Fiind un eveniment cu intrare libera si in consecinta fonduri limitate nu se poate spune ca a fost extraordinar… dar cred ca s-a facut f bine tot ce s-ar fi putut face:)… Felicitari organizatorilor. Numai ca eu am o nedumerire… care sunt alea 3 scene?… ca era una in parcul Izvor, scena care a fost inchisa inainte de 12, atractia in zona respectiva ramanand macaraua pentru bungee jumping, scena din piata constitutiei… si… atata…. la Universitate nu mai era nimic.

@ Am ajuns in parcul Izvor cam pe sfarsitul concertului Proconsul… de fapt am iesit din parc atunci cand ziceau aia "La revedere!"… cam atunci a inceput noaptea mea alba:P…
@ Marele moment Luciano Pavarotti – In memoriam a durat cam 1 min (mult rau!), timp in care pe Casa Poporului a fost proiectat un videoclip cu Nessun Dorma.
@ Prezentatorii evenimentului au fost cam jalnici, asa cum zic si aia de la jurnalul. Cititi mai multe la ei, ca sunt de acord in totalitate:))… mai putin faza cu ritmurile trupei suspendate care nu prea erau africane:P… mai mult latino:P Din cauza intreruperilor cu miresele, baietii de la Compania Saltimbanco Italiano (Vertical Concert s-a numit ce au facut ei) si-au prelungit concertul cu juma’ de ora si evident si Zdubii (adevaratul meu scop atunci cand am decis sa-mi misc fundul din casa pt eveniment:P) au intarziat tot atat cu concertul lor.
@ Graffiti: mirosea puternic a vopsea (logic…) si era plin de emo kids pe acolo, majoritatea drogati… desenele au fost relativ ok, l-am pozat si pe cel care mi-a placut mie cel mai mult si mai mult:)
 
@ Desenele de pe Casa Poporului… hmm… urban art… nu trebuie neaparat sa fie inteleasa:)… oricum efectul a fost f mishto, ar trebui sa o coloreze mai des:). Eu am prins cateva imagini, restul le cautati la aia care au avut aparate mai bune de 1.3 megapixeli:P (click pt marire pt toate inaginile din insemnare).
 
      
  
 
 
@ De departe preferatii mei au fost cei de la Compania Malabar – Helios II, nebunii de pe picioroange:P
 
  
Nota pt tipa de la Jurnalul… Draga, tu ai vazut in viata ta o gargarita?:)… uite poza aici:P… si cand o semana lacusta celor de la Malabar cu o gargarita, sa-mi zici si mie=))…
 
@ Fara legatura cu evenimentul, m-am intalnit cu colegii de la scoala de ghizi Christian Adventure care faceau reclama:))…
 
V-am pupat,
Eof(b) 

 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: