P.S.

august 26, 2006 at 8:04 pm (Diverse) ()

Note 2 self and 2 you:
Data viitoare cand imi mai vine ideea sa sterg cache-ul la firefox, pls, dati-mi cu ceva in cap!!… Acum trebuie sa stau sa-mi amintesc toate paginile alea misto care in mintea mea aveau adrese gen:
„www.<litera>, sageata jos, enter” 
Grrrr… nici macar weblog, yahoo sau gmail nu mai apareau asa frumos la o singura litera (duuh!!)
2nd note 2 self:
„Da-i Deeei cu ceva in cap pentru ca mi-a bagat adresa de gmail in nush ce pagina cu sectiunea „Invite ur friends”… acum stau si sterg la spamuri de pe gmail de mor… si eu care credeam ca o sa am si eu o adresa de mail in care sa primesc numai mailuri… btw, in cazul in care este cineva interesat sa cumpere Viagra sau alte pastile cu efect asemanator este rugat sa lase un comment cu adresa de mail si dau eu forward:P.
Ai drq, oferte cu carti gratis nu trimite nici unul.. sau pagini cu bancuri… sau de unde luam programe crackuite care sa si mearga… sau muzica free…
 
V-am pupat,
Eof(b)

3 comentarii

 1. vusi666 said,

  Long live e-mail spiders. 😉 Sunt niste programe carora le dai o pagina de start si ele incepe sa caute in pagina respectiva si in linkurile din ea (pana la o adancime setabila) adrese de e-mail. Au si ele scopul lor: promovare de medicamente, de site-uri, si nu in ultimul rand pentru phishing (un search pe wikipedia.org e cel mai bun pentru definitia termenului).

  Site-uri pentru carti gratuite chiar nu stiu, pagini de bancuri ..try google search „bancuri”, programe crackuite si muzica le poti gasi foarte usor pe DC++ sau pe torrente.

 2. vusi666 said,

  editare la chestia de mai jos:
  „…ele incepe..” numai daca sunt sub 50 de programe, in rest „..ele incep..” 🙂 Dar am vazut abia dupa ce am apasat pe „trimite”…Varianta finala „ele incep” 🙂

 3. sidryane said,

  Loool:)… e probabil „ele incep”, ca sunt sanse prea mici sa fie sub 50:)… eu vreau spam cu reclame la site-uri de genul ala:))… ca pe google stiu si eu sa caut:))… dar cel putin pot sa visez, nu?:)
  Oricum, la gmail imi place faza cu „select all” / „delete”:)… so fucking funny ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: