Versuri, una, alta…

iulie 27, 2006 at 6:34 pm (Diverse) ()

Via Poe, o melodie tocmai buna de ascultat in drum spre… lumea intreaga:)
Navigate the Seas of the Sun
– Bruce Dickinson
 
So we go and we’ll not return
/ to navigate the seas of the sun

Our children will go on and on
/ to navigate the seas of the sun

So we go and we’ll not return
/ we’ll navigate the seas of the sun

Our children will go on and on
/ to navigate the seas of the sun…
 
Restul versurilor sunt in pagina in care duce linkul…..
§
De ceva vreme am inceput sa ascult H.I.M…. Nu sunt geniali, dar au melodii cu rezonanta buna in urechea mea:)… Oricum, playlistul meu este in innoire continua:).. si asa cum ma asteptam, incet incet incepe sa se dezvolte o oarece repulsie pentru „Hips don’t lie”… prea o asculta toata lumea peste tot… deja e boring…
§
In rest sunt doar curioasa cat o sa urc in topul trafic.ro daca scriu zilnic:P – nu ca vreau sa-i detronez pe lideri:))… faza e ca… mi-e lene sa scriu zi de zi, mai ales ca nu prea am ce… e asa liniste… de ce oare?
A, mi-am adus aminte… oare de ce ziarul Averea a incetat marile dezvaluiri despre Monicutza imediat ce s-a terminat nunta?… s-au plictisit?:))… citeam cu „interes” articolele alea:))… „oare ce s-o mai fi intamplat?”… si acum… pauza… spre deosebire de ziarul Gardianul (gardi-fas) care daca nu publica zilnic cate ceva despre, parca nu se simte bine:))
Inca o faza tare cu Averea… pe site este poza lui Mutu care ne marturiseste cat de mult ii place sa citesca ziarul… nu ca as vrea sa fiu rea dar… Adi Mutu stie sa citeasca?:)… a da, ca citeste Eminescu parca…
Chiar discutam ieri cu un coleg de noile valori impuse in ziua de azi… si senzatia ca nu imi prea gasesc locul ramane… Cred ca pana la urma ma apuc iar de un maraton de citit tot ce imi pica in manutza / ecran;). Educatia in adevaratul sens al cuvantului a inceput sa fie specie pe cale de disparitie… ar trebui sa ne mutam intr-o rezervatie, ceva;))
 
V-am pupat,
Eof(b)
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: